Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

  juni 2018

  Restjes rapen: seizoen start in juni!

  1 juni, 08:00 - 30 november, 17:00
  Meetjesland

  Zo’n 3 tot 10% van het voedsel blijft achter op het veld: o.a. door te lage prijzen, een wisselende vraag van supermarkten en cosmetische standaarden. Daarom gaan we restjes rapen op het veld! Je kan het voedsel meenemen tegen een kleine vergoeding, of we doneren het aan een voedselbank.

  Meer weten »
  september 2018

  Werk je op een school in het Meetjesland? Nodig de Restjesredder uit!

  1 september 2018, 08:00 - 30 juni 2019, 17:00
  Meetjesland

  Om leerlingen van de 3e graad SO bewust te maken van gezonde & duurzame voeding én de voedselverspilling op school aan te pakken, organiseert de Restjesredder de 'GoodFood Challenge' en een Restjesmeting. Interesse? Schrijf je school nu in!

  Meer weten »
  oktober 2018

  Restjesreceptie Maldegem

  6 oktober, 14:30 - 18:00
  Maldegem

  Tijdens een Restjesreceptie organiseren we een restjesruil (ruil je eigen overschotjes voor ander lekkers) en een kooksessie rond voedselverspilling - met lekkere restjeshapjes als afsluiter! Je leert tijdens de kooksessie 'Red de restjes' overschotjes omtoveren tot creatieve gerechten.

  Meer weten »
  december 2018

  Restjesreceptie Kaprijke

  1 december, 15:00 - 18:00
  Kaprijke

  Tijdens een Restjesreceptie organiseren we een restjesruil (ruil je eigen overschotjes voor ander lekkers) en een kooksessie rond voedselverspilling - met lekkere restjeshapjes als afsluiter! Je leert tijdens de kooksessie 'Lang leve de oogst' verschillende technieken om je groenten en fruit langer te bewaren.

  Meer weten »
  + Exporteer Evenementen